Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Над 2 милиарда лева повече от реалното струва изграждането на магистрала "Хемус", обяви Ивайло Мирчев от "Демократична България" в предаването "Денят с Веселин Дремджиев".

С тези пари можеше да се построи магистрала "Черно море" или връзката между Русе и Велико Търново.

"Всички искаме да стане магистрала "Хемус", но трябва да стане качествено, без да се краде, защото по наши изчисления над 2 млрд. лв. е надценката за цялата магистрала "Хемус". Това е абсолютно нелепо. Не може да си позволяваме това фалшиво управление на Борисов да продължава да съществува", заяви той.

Според него дори лотове 1, 2 и 3 на магистралата са строени без разрешително.

"Бойко Борисов се хвали как напредват с работата, а всъщност не е имало дори разрешение за строеж.  Освен риск за живота на строителите, което въобще не трябва да подценяваме, това означава огромна кражба", добави той.

Ивайло Мирчев потвърди констатацията си от обиколките с Христо Иванов във Великотърновско, че цената на купения вот от ДПС е стигнала 200 лв. По негови оценки в риск от купуване са 12 хиляди гласа.

"Унижение е  точно във Велико Търново да има депутат от ДПС и по този начин - с покупка на гласове. Направихме инициативата "Нито глас за Пеевски!", за да събудим търновци", каза той.

"Бизнес кръговете около ДПС практически владеят голяма част от бизнеса в област Велико Търново и това изключително много затруднява и работата на полицията", добави Мирчев.

Ивайло Мирчев потвърди, че за "Демократична България" остава основна цел да се държи ГЕРБ и ДПС извън властта, а червена линия е подкрепа за правителство с мандат на БСП.

"Демократична България" показа изключително последователно поведение и на изборите през април и юли. Ако искахме да се сглобяваме с БСП, досега можехме да го направим два пъти. Не го направихме, защото това са нашите убеждения, това са нашите принципи и това обещахме на хората, когато ги молихме за тяхната подкрепа", каза той.

"Гарантът ГЕРБ и ДПС да бъдат държани далеч от властта е подкрепата за "Демократична България". Точно затова в момента е важно да бъдем подкрепени на тези избори. Подобно последователно поведение, без да звучи въобще претенциозно, не сме виждали доста отдавна в българската политика", каза той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Няма нужда да се "сглобявате" тепърва

Вие принадлежите ГЕНЕТИЧНО към отвратителното комунистическо котило. Поне се погледни в огледалото, шопар.

....

Готви се, народе, за избори пак след 3 месеца. И така неясно докога, но много, много дълго.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.