Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Проф. Анастас Герджиков очаква Румен Радев за президборен дебат в Хасково в 15 ч. днес.

В понеделник и двамата кандидати за президент имат планирани срещи в града.

„Г-н Радев, програмите и на двама ни ни отвеждат в Хасково. Съдбата ни събира по едно време на едно място. Предлагам да се възползваме от това и да проведем дебат на 8 ноември в Хасково“, призова още вчера проф. Герджиков.

За да осигури неутрално място на срещата, без предимство за нито един от дебатиращите, проф. Герджиков е избрал местния клуб на БТА.

„Подобен прецедент не се е случвал никога досега и ако се случи на тези избори, то това е симптом за отслабване на демокрацията. Ако господин Радев е демократ, е длъжен да се яви на дебат и да уважи правото на гражданите да направят своя информиран избор“, обясни вчера проф. Герджиков.

Той уточни, че е отправял много покани за дебат към Радев през последните седмици, но не е получил отговор. Подобна е била съдбата и на поканите за дебат на националните телевизии.

„Ние приехме тези покани, но г-н Радев все още не е откликнал на нито една от тях“, подчерта Герджиков.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.