Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Преименуваната компания зад социалната мрежа Facebook - Meta - ще представи първите си продукти за добавена и виртуална реалност във физически магазини, съобщи Ню Йорк Таймс.

Според изданието, комуникирало с вътрешни хора и получило достъп до вътрешни документи, първоначалният план е да се отворят няколко физически локации, а скоро след това - световна верига от магазини.

Там ще се представят продукти, дело на компанията Reality Labs, която сега произвежда шлемовете за виртуална реалност Oculus, които Зукърбърг купи преди няколко години.

А в близкото бъдеще създателят на Facebook иска да изкара на пазара и функционални очила с добавена реалност. Подобни проекти имаше и досега, но се увенчаха с неуспех, включително и от техногиганта Google и неговите Glass, които никой не искаше да носи още преди да излязат официално на пазара.

Първият магазин на Facebook, вече Meta, е планиран в малък град в Калифорния, и вероятно ще отвори в началото на 2022 г.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.