Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Потребители на Instagram и Facebook от редица държави са се оплакали от широко разпространени прекъсвания.

Това бе съобщено от уебсайта Downdetector, който следи прекъсванията и смущенията в работата на популярни интернет ресурси.

Сигнали за проблеми дойдоха предимно потребители от САЩ, Франция, Германия, Великобритания, Канада, Полша, Русия и други страни. 

Според Downdetector проблемите с Instagram са свързани главно с работата на приложението, както и с връзката със сървъра и зареждането на сайта. Проблемите на Facebook са свързани главно с работата на сайта и с трудности при влизането в акаунти.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.