Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Ние сме в началото на следващата глава на Интернет и това също е следващата глава на нашата компания".

Така започва публикация в профила на Марк Зукърбърг във Facebook, с която той обявява смяната името на компанията си. 

Тя вече ще се нарича Meta. Приложението ще съхрани името си Facebook. Успоредно със съобщението бе разпространено и видео със Зукърбърг, в което той официално обявява появата на Meta.

От компанията обявиха, че разширяват обхвата си извън социалните мрежи.

Ребрандирането ще обедини различните му приложения и технологии под една нова марка, но компанията няма да промени корпоративната си структура.

Фокус ще бъде развитието на виртуалната реалност. Този ход следва поредица от негативни истории за Facebook, базирани на документи, изтекли от бивша служителка.

Франсис Хауген обвини компанията, че поставя "печалбите над безопасността". През 2015 г. Google преструктурира компанията си, като нарече своята фирма-майка Alphabet, но името не се наложи.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.