Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кандидатът за президент на Национално обединение на десницата Горан Благоев направи обръщение по повод Деня на народните будители.

Ето какво заяви Благоев:

Скъпи сънародници,

Всяка нация има памет, традиции и духовни водачи. Нека ценим и пазим своите. Те са нашите граници в безграничността на глобалния свят, граници които не се нуждаят от армия, въоръжена по най-модерните технологии. Тези граници ще бъдат опазени само от защитниците на духа и словото, oт образовани и просветени хора. От хора, будни за Истината и Справедливостта. Това е дълбокият смисъл на будителството. Затова и всеки от нас може да бъде будител!

Нека не обезличаваме паметта на будителите ни от миналото под зловещия костюм на криворазбраното чуждопоклонство.

Нека следваме идеите на днешните будители и с примера си да изграждаме утрешните будители.

Български родители, от вас зависи ще има ли кой и в бъдеще да буди нацията за Истината и Справедливостта, който да опазва нашите ценности и идентичност. 

Български младежи, следвайте призива, с който Денят на будителите е честван от нашите предци, с вярата и надеждата той да събуди у младите здрав смисъл за съществуването!

Да бъдем нация с достойнство, дала светли примери на света!

Честит Ден на народните будители!

Горан Благоев, кандидат за президент на Р България, издигнат от Национално обединение на десницата с номер 7

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.