Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Ако сега затворим с локдаун и така решим проблема с увеличаващия се брой случаи на COVID-19 у нас, след няколко месеца пак ще влезем в локдаун.

Каква е алтернативата, когато тенденцията е силно нагоре. Другата алтернатива е да затворим абсолютно всичко".

Това заяви президентът Румен Радев по време на среща с преподаватели и студенти от Медицинския университет в Пловдив, време на която му бе поставен и въпросът как се организират практически занимания, важни за упражняване на тази професия, при онлайн обучения. В случая той коментира решението на здравните власти от подопечното му служебно правителство да въведат зеления сертификат за достъп до редица обществени места, предизвикало масово недоволство.

"Да, аз изразих своите, основателни, сериозни критики към служебното правителство за начина на въвеждане на тази мярка. Но тя не е нова, не е неизвестна, цяла Европа работи по нея", посочи още Радев.

И даде за пример и Сърбия като страна извън ЕС, въвела ден след нас мярката за ваксинирани и преболедували. 

Коментари

.....

Тоест локдаун. Се ла ви. Каквото си го направим сами.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.