Винаги съм завиждал на интелектуалното самочувствие на огромната част от нашия народ, която не спира да смята себе си и целокупното българско народонаселение за нещо повече от европейците - очевидно това проличава от новата антиевропейска реторика, която върви по линия на "зеления сертификат" и на масовото тестване.

Явно европейците, които са над 70% ваксинирани, са някакви будали, щом така лесно се отказват от "всеки сам да си преценя" да не се ваксинират срещу COVID.

Явно според голяма част от нашите братя и сестри ЗЗЗ (Загнилият зъл Запад) иска да затрие точно нашата нация с ваксините, защото точно нашият героичен и иначе много интелигентен народ е заплаха за това тяхно прословуто върховенство на закона, комбинирано с финансово, правосъдно, образователно и социално превъзходство, с което някак надменно се хвалят загнилите зли западняци.

Освен това според явно голяма част от нашите сънародници ЗЗЗ (Загнилият зъл Запад) не иска да затрие нашия сплотен народ изведнъж с един удар, а бавно и мъчително, с присъщото за западняците коварство.

Но не, тук се ражда съпротива, която само започва с щурм на молове, но скоро, когато глупавите европейци измрат до две години от ваксините, България ще владее целия континент и всички ще учат задължително за хан Крум, за розовото масло и за тракийските съкровища. И ще завиждат, и малцината оцелели зли западняци ще славословят справедливите български управници и съвършеното българско правосъдие.

Е, дотогава в ЕС ще сме последни по доходи и първи по смъртност, но, хей, остават само две години до пълната българска доминация!

В крайна сметка не може народи, които се напиват с бира, да ни казват какво е разумно, след като ние изтрезняваме с бира, нали?

P. S. Картата е отпреди няколко дни. Сега вече числото за България е 116. Толкова човека са умирали на 1 млн. души от COVID. Споко, в това сме втори... След румънците.

---

Бел. ред. - статуса препубликуваме от фейсбук профила на Емил Джасим с разрешение на автора. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z.