Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Винаги съм завиждал на интелектуалното самочувствие на огромната част от нашия народ, която не спира да смята себе си и целокупното българско народонаселение за нещо повече от европейците - очевидно това проличава от новата антиевропейска реторика, която върви по линия на "зеления сертификат" и на масовото тестване.

Явно европейците, които са над 70% ваксинирани, са някакви будали, щом така лесно се отказват от "всеки сам да си преценя" да не се ваксинират срещу COVID.

Явно според голяма част от нашите братя и сестри ЗЗЗ (Загнилият зъл Запад) иска да затрие точно нашата нация с ваксините, защото точно нашият героичен и иначе много интелигентен народ е заплаха за това тяхно прословуто върховенство на закона, комбинирано с финансово, правосъдно, образователно и социално превъзходство, с което някак надменно се хвалят загнилите зли западняци.

Освен това според явно голяма част от нашите сънародници ЗЗЗ (Загнилият зъл Запад) не иска да затрие нашия сплотен народ изведнъж с един удар, а бавно и мъчително, с присъщото за западняците коварство.

Но не, тук се ражда съпротива, която само започва с щурм на молове, но скоро, когато глупавите европейци измрат до две години от ваксините, България ще владее целия континент и всички ще учат задължително за хан Крум, за розовото масло и за тракийските съкровища. И ще завиждат, и малцината оцелели зли западняци ще славословят справедливите български управници и съвършеното българско правосъдие.

Е, дотогава в ЕС ще сме последни по доходи и първи по смъртност, но, хей, остават само две години до пълната българска доминация!

В крайна сметка не може народи, които се напиват с бира, да ни казват какво е разумно, след като ние изтрезняваме с бира, нали?

P. S. Картата е отпреди няколко дни. Сега вече числото за България е 116. Толкова човека са умирали на 1 млн. души от COVID. Споко, в това сме втори... След румънците.

---

Бел. ред. - статуса препубликуваме от фейсбук профила на Емил Джасим с разрешение на автора. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z.

 

Коментари

.....

На който не му харесва народонаселението и държавата, с лекота може да ги смени и да се отърве от тегобите. Иначе само се създава излишен шум и напрежение по мрежата.

Sin

Това не променя нищо - където и да отиде, човек ще го знаят, че идва от онзи малък, но много прост народ.

....

Напротив - всеки работи за името си (независимо откъде идва и накъде отива), примерите са многобройни.

Sin

Така е, но има и друга компонента в тази работа. Когато си в чужбина, първото, което чуват са теб е откъде си. И дори без да искат, те идентифицират с държавата, от която идваш, да речем с Министър-председателя и, ако го знаят. Което в много случаи за нас е срамно - Тулупа, Станишев, т.н. цар. Не е все едно да кажеш, че си от България или, да речем - от Австралия. Не ли ?

....

Вие знаете ли кой е премиер на Австралия? А колко хора по света са чували за Стоичков, Бербатов, Григор Димитров, Мария Бакалова и които асоциират държавата ни с тях?

Sin

Ами да, зная. И на Нова Зеландия знам. А за Стоичков ще ви питат, ако сте на някой мач. Или най-много в някой фен-шоп. Ако започвате работа в сериозна фирма, никой няма и на ум да му дойде нещо за някакъв Стоичков. Напротив, след като объркат родината ви с тази на Чаушеску, както най-често става, ще понадникнат и най-вероятно ще попаднат на Мутрьо - дебел, разпасан простак. Не че ще ви реши изцяло съдбата, но така или иначе сте от Неговия отбор. За този вариант говоря.

За Джасимщината

Лицето с неустановен пол отново иска да се срамувам,че произхождам от този народ и земя.Перфидното му българоненавистничество е противно и злонамерено и е крайно време да бъде забравен от журналистите.

Дидо

Много прост народ

Дидо

Вижте форумите и ще потънете в земята от срам,горди са и кресливи

Очаквано

Омразата на кюрдския примат към България отново е прекипяла в мръсна пяна, но точно този пък да се идентифицира със Запада е прекалено дори за клоака като Клубз.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.