Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На 7 октомври бе сключена една от футболните сделки на века - "Нюкасъл" се превърна в най-богатия отбор в света. Богатството на новите собственици, към които е причисляван престолонаследникът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман, възлиза на 320 млрд. паунда - повече от всички останали отбори във Висшата лига взети заедно.

Въпросът пред "свраките" не е "дали", а "кога" ще се превърнат във фаворит за големите трофеи в Англия и Европа.

Но дали е разумно веднага да се влеят стотици милиони паунда по модела на "Пари Сен Жермен", или трябва да се подходи внимателно - с по-скромни инвестиции в ключови зони като юношеските формации да се положат основите на новата ера в "Сейнт Джеймсис Парк".

Това е тема на дискусията ни с председателя на официалния фен клуб на "Нюкасъл" в България Методи Ангелов. Той разказва за мъчителните години под ръководството на доскорошния собственик Майк Ашли и за нагласата на привържениците към "кървавите пари", които предстои да бъдат наляти в клуба.

Това и още много повече може да чуете в 54-ия епизод на Z-Каст. 

 

Можете да слушате Z-Каст в SpotifyGoogle PodcastsTuneInApple Podcasts.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.