Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Те са поредните, които ще разнежат старите фенове и - резбира се - ще ги накарат да се бръкнат за по някой лев... 

През 2021 г се навършват 30 години от появата на класическия албум на "Нирвана" Nevermind. По този повод се подготвя юбилейно издание, което ще включва 70 неиздавани песни и видеа на групата, съобщава WeRock.bg.

Те ще могат да бъдат намерени в различните версии. Издаването на комплеките започва от 12 ноември чрез Geen/UMe, съобщамат още медиите.

По-долу може да слушате едно от бонус парчетата - концертно изпълнение на Lithium, записано на лайв в Мелбърн, Австралия през далечната 1992 г.

Кърт Кобейн се застреля на 5 април 1994 г.

А последните новини около "Нирвана" бяха, че бебето от басейна - именно на обложката на Nevermind реши, че използването на фотографията представлява сексуално насилие над деца и възнамерява да ги съди.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.