Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Разговорите между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" би трябвало да започнат другата седмица и се очаква да завършат с подписване на споразумение за принципи на общо управление. Това каза пред БНТ Асен Василев, един от лидерите на новата формация.

"Може да подпишем нещо, което да е как да съдействаме в парламента, основни насоки, които правителството би трябвало да следва", обясни Василев.

Между другото, същото заяви при посещение в Пловдив малко по-рано и Кирил Петков.

Според Василев това, че "Продължаваме промяната" подкрепя  Румен Радев, а "Демократична България" се очаква да издгине свой кандидат за президент не е проблем.

"Избирателите трябва да имат абсолютната свобода. Ние сме заявили, че вярваме, че подкрепяме г-н Румен Радев. Не виждам защо това да повлияе на това как България трябва да бъде управлявана", каза Василев.

Той повтори тезата, че е възможно съвместно управление и с ГЕРБ и ДПС, ако тези партии се откажат от корупционните практики и се съгласят на "прозрачност и нормалност".

"Водихме разговори с всички при актуализацията. В бюджетна комисия конструктивни идеи дойдоха от всички страни. Не вижам защо, ако има конструктивни идеи, да не може да се случи", каза Василев.

До две седмици предизборната програма на "Продължаваме промяната" ще бъде готова.

"Основните точки са ясни - да не се пипат данъците, но да се събират. Да се спрат всички течове", каза Василев.

И допълни, че така ще има ресурс за социалните системи.

По повод цената на електроенергията Василев заяви, че няма как правителсвото да я субсидира, защото това е сериозно нарушение на вътрешните правила на европейския пазар.

Василев припомни, че България е построила "Турски поток" за 3 млрд., но газовата връзка с Гърция все още не е готова. А през нея можем да получаваме газ от Азербайджан, който е с 50% по-евтин.

"Вкарахме нашата енергийна система в една перфектна буря напълно неподготвена", обобщи той.

Коментари

Много са смешни новите "почтени"

Единият се оказа гешефтаджия, който краде чужд труд, а другият, спестил 1 милион, продава "пробиотик", който доказано (от публикации за реални изследвания в клинична обстановка в реферирани научни списания) не работи като лъже, че някой "в Харвард" го бил изследвал... Никой не го е изследвал, просто шугърфейсът е платил на някаква лаборатория да направи безмислено изследване. Българите отново кълват на гола кука :)))

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.