Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Един от лидерите на „Промяната продължава“ Кирил Петков разкри в Пловдив кои са трите леви политики в тяхното движение. Той беше непрекъснато атакуван за изказването си „дясна политика с леви цели“.

На първо място здравеопазването, заяви Петков.

"Не може човек да не може да плати парите за операцията си."

На второ място образованието.

"Моят колега Асен Василев влезе в Харвард, без да е плащал частни уроци."

(Б.р. - на въпрос на журналисти преди време как е успял, бившият финансов министър отговори, че е имал добри учители в хасковската Немска гимназия.)

Инвестиции, нулева корупция, некачване на данъци – това е формулата на успеха завърши Петков. 

Доскорошният министър открехна вратата и за други начини страната да тръгне нагоре. Той подчерта, че има много добра държавна структура, която работи съвестно, но по няколко човека на върха не работят за държавата. Те ще се опитат да се справят с тях.

"Рибата мирише откъм главата, казваше баба ми."

Нулевата корупция според Петков е възможна - вярвал в това. Той обяви категорично, че нито един лобист не може да дойде и да каже, „че тези пари трябва да дойдат при нас."

Бившият министър на икономиката припомни, че само 15% от българските фирми имат експортен потенциал.

"Другият начин за просперитет са чуждите инвестиции, третият са дълговете. Ние не обичаме дълговете", подчерта Петков.

По време на посещението стана факт още една новина - Кирил Петков ще води листата на коалиция "Продължаваме промяната" в Пловдив, а Асен Василев в Хасково.

"Продължаваме промяната" ще подпише предизборно споразумение, което се надява да прерасне в управляваща коалиция.

"Абсолютно ясно ни е, че следващото управление трябва да е коалиционно. Първите хора, с които бихме направили това коалиционно споразумение, са точно "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!", каза Петков.

Формацията му е отворена за преговори и с останалите партии, стига да изповядват общи идеи и принципи, допълни той.

"В момента си редим листите в страната, много хора се представят от наше име, дори събират пари от различни бизнеси от наше име", каза още Кирил Петков, цитиран от БНТ.

Ключови думи

Коментари

Калин

И него ще го занулят, въпрос на време е ! Коалиция с Мая Манолова и Настимир Ананиев сменил 7-8 партии. Досега беше назначен министър, сега ще види как се става министър чрез избори! Различно е!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.