Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

При представянето екипа си Кирил Петков и Асен Василев отговаряха на журналистически въпроси. Един от тях бе за бъдещето на Маришкия басейн, по която тема и двамата се разминават със служебното правителство.

"Те, в текущия им вид, няма как да продължат да работят, заяви Асен Василев. - Едно от решенията, заложено в плана, е газификация на турбините."

На среща с Европейската комисия той заявил, че няма да пусне газификация и да се финансират с 1,2 млрд., но след години да бъдат в същото положение като с въглищата. Според бившия финансов министър има и други решения, които да се разгледат. По думите му е огромно престъпление, че сме подписали заявката за намаляване на вредните емисии и то без да сме си подготвили домашното. Това било различието му с енергийното ведомство.

"Екипът на Атанас Пеканов пък тръгна с идеята за газификацията, защото това беше що-годе готово", каза Василев.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.