Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Доскорошните министри на икономиката и финансите в служебното правителство Кирил Петков и Асен Василев представиха днес своя политически проект "Продължаваме промяната" в център „Проджект лаб“ на столичния бул. „Мария Луиза“ №58.

Двамата доведоха част своя екип и дадоха думата на членовете му да се представят сами. Всички младежи, които присъстваха на първия брифинг на новата формация са участници в спонсорираните от Петков и Василев „Харвардски курсове“ в Софийския университет. 

Първа започна Деница Симеонова, магистър-инженер. Тя заяви, че в момента работи като социален предприемач и желае да бъде променена бизнес средата.

Яна Баламикова е била част от екипа на служебното Министерство на икономиката. Има опит в икономиката и сферата на биотехнологиите.

Калина Константинова е завършила в САЩ и Англия. Била е зам.-министър и "част от отбора на Кирил".

Даниел Волер е завършил Телавивския университет и "след толкова години странстване" е установил, че България е една прекрасна страна, в която искаме да живеем с децата си".

Никола Минчев е адвокат, за него било чест да бъде "част от екипа на Кирил и Асен".

Данъците в България са много високи - така започна Асен Василев представянето на идеите на новата партия. Той каза обаче, че те не трябва да се пипат.

"Истината е, че без да пипаме данъците, ако просто си съберем това, което е нужно и парите се харчат с грижа да хората, които ги ползват, ако спрем течовете, всичко това може да се случи. А това случи ли се, ще станат други две неща. Нашите бизнеси ще започнат да работят по-добре. И другото - ще видим все повече млади хора, които ще започнат да се връщат тук. Защото истината е, че на всички нас България ни е мила. Всички сме живели в чужбина, аз съм живял десет години. Но тук ми харесва най-много", каза бившият финансов министър.

Коментари

Ама може ли така бе, мисирки!

Да объркате одиозната фамилия на усвояването Лорер с Волер. Ще се наказваме!

С новия си канадски проект

Прокопиев пусна Костококите от ДейБа по пързалката, но някои от най-тъпоумните сектанти още не са се усетили да обърнат резбата

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.