Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сигнал за дълбока яма на пътя от Лакатник към Миланово подават от Институт за пътна безопасност - организацията на бившия директор на КАТ Богдан Милчев.

"В Института за пътна безопасност е постъпил сигнал от кмета на с. Миланово, общ. Своге за престъпно бездействие от страна на МРРБ. Кметът на община Миланово е уведомил с писмо с Изх. № 35/19.07.2021 г. министър Комитова, като повече от два месеца реакция няма.

В сигнала се посочва, че на път II-162 Елисейна-Миланово (става въпрос за грешка - пътят е от Лакатник, който е в област София, б.р.) на мост се е образувало пропадане с размери 2х2 м, което застрашава живота и здравето на всички преминаващи по пътя граждани, както и компрометира носещата конструкция на самия мост", пише в сигнала.

Всъщност този път е единствената комуникация на селата Миланово и Дружево, а продължен към област Монтана, прави връзка през планината с Вършец. Интересно е, че той бе изцяло рехабилитиран преди няколко години.

От ИПБ съобщават, че досега са подали 11 сигнала в МРРБ.

"Настояваме да бъдат предприети незабавни дейности по отстраняването на опасностите по път III-162", пишат още оттам.

Те прилагат снимки, както и сигнала на кмета на Миланово.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.