Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателката на кратките 45-о и 46-о Народно събрание Ива Митева изглежда доволна.

"Виждам, че хората ме харесват", казва тя възоснова на кореспонденцията, която получава на страницата си във "Фейсбук".

Митева беше събеседничка тази вечер в рубриката "След новините" на бТВ.

Тя каза, че не е получавала покана за неродения още политически проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев. Не скри обаче, че  има добри отношения и с двамата, както и с колегата им Атанас Пеканов.

Опитите за разцепление на групата на нейната партия "Има такъв народ" до момента са неуспешни, ако се съди по думите на Митева.

"Парламентарната ни група е много единна", заяви тя.

"Мене ме слушат много заради опита, който имам", похвали се тя, говорейки за колегите си от парламентарната група.

Митева (48 г.), бивша правна експертка в парламента, каза, че най-много в последните два парламента я е разочаровало "отношението между колегите".

"Извън камерите сме съвсем нормални и много различни", каза тя.

Митева заяви още, че в подкрепата на ДПС за нейния изобр на поста не е видяла някакъв знак, нито е разбрала някой да е поискал нещо от нея.

Председателката на НС повтори мотивите си да не свика извънредно заседание на парламента преди разпускането му в четвъртък.

"Ако бях свикала извънредно заседание в нарушение на правилника, щях да бъда обвинена в злоупотреба с власт", каза Митева.

Тя поясни, че при постоянно действащ парламент и липсата на извънредни обстоятелства нищо не е налагало да се свиква извънредно заседание, като в същото време правилникът е ясен, че законодателните доклади трябва да се дадат на депутатите поне 72 часа преди заседанието.

Коментари

Публиката харесва хардкор

В последните няколко дни на Митева ѝ пораснаха топки + един голям четвъртит, който тя изплющя по най-безжалостен начин в най-свидното на паважната шлака. Затуй пищят като заклани.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.