Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не е работа на служебно правителство да актуализира бюджета и да вдига пенсии. Най-много ги вдигна Виденов и какво стана – стигнаха до 2 долара. Ултрапопулизъм и демагогия. Това заяви по БиТиВи бившият вицепремиер и икономически министър, и несбъднат премиер на ИТН Николай Василев.

Той обаче не скри, че и признателен на победилата партия, че е бил предпочетен за министър-председател. Василев подчерта, че ако беше прието неговото правителство, то е щяло да бъде най-реформаторското в новата ни история.. 

Не съм бил член на партията, но за няколко месеца се опознахме и видяхме че имаме една визия. Те не са социалисти, по-скоро десни реформатори, каквито са и моите разбирания за политиката, каза още Василев.

Слави Трифонов държеше много на Кирил Петков, Асен Василев и Денков, но аз не бих могъл да работя в екип с двамата икономисти. Те са с прекалено леви разбирания. Имахме много разминавания с тях - като влизането в Еврозоната, по-високите данъци, високия бюджетен разход, който сега върви към 50%. , огромния бюджетен дефицит, липсата на пазаров капитал.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.