Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не разговарям с Татяна Дончева. Това каза в Народното събрание днес председателката Ива Митева по повод скандала на нейната партия с депутатката от ИБГНИ, която те обвиниха в предлагане на подкуп.

Тя посочи, че причината за това е скъсването на проекта за решение, когато се обсъждаше казусът с отказа на Пламен Николов да е кандидат за министър-председател.

"Г-жа Дончева още в 45-ия парламент се опита дори да кадрува. Когато тя излезе с едно изявление и каза, че съм правила кабинет и съм го редила със Слави Трифонов по нощите й, се обадих й и казах кога го е чула от мен. Тя тогава много учудено ме попита: "Ама не си ли?"

Според нея това поведение е "отвратително" и не приема подобни интриги. Наскоро Митева призна, че е разколебана дали да се кандидатира отново за депутат, след като се е сблъскала с грозната страна на политиката.

Митева критикува Дончева и за прилагането на правилника на парламента при гласуването на закона на НСО миналата седмица.оментира и к

"Много ясно Конституционния съд казва кога има кворум и как се гласува. Кворумът установява брой присъстващи, а не участващи в гласуването", заяви председателката. "Татяна Дончева да спре да импровизира и да прилага правилника, както трябва."

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.