Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Целите на Слави Трифонов са ясни - да бъда отстранена от политическия живот. Това написа в профила си във Фейсбук депутатката от ИБГНИ Татяна Дончева, малко след като лидерът на ИТН се изказа по твърденията на своя депутат Радостин Василев, че Дончева го убеждавала да напусне партията или експертите да вземат контрол от сценаристите в нея.

Според Дончева Трифонов има и друга цел:

"Между другите политици и политически партии да бъдат създадени отношения на подозрителност и недоверие, които да не позволяват постигане на съгласие за каквото и да било."

За нас е маловажно в полза на кого работи Слави Трифонов, подчертава депутатката, която първоначално бе обвинена от лидера на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, че е предложила подкуп от 500 000 лева на Василев. По-късно стана ясно, че пари не са предлагани, според депутата от ИТН по време на срещата им Дончева само написала "500К" на бележка, която дори не му връчила.

"Важна е истината", отбелязва Дончева.

Днес Трифонов не я обвини в предлагане на подкуп, след като тя заяви, че ще си търси правата в съда за клевета. Вместо това подчерта като скандален опитът на Дончева да разцепи партията му.

"Ангажирането на специализираната прокуратура с проверката най-вероятно ще осуети и този път закриването й. Но тя дава възможност да предоставят "доказателствата", които твърдят, че имат", пише накрая депутатката от ИБГНИ.

По-късно лидерката на ИБГНИ Мая Манолова също коментира темата, като отбеляза, че вече нито една политическа сила няма да преговаря с "Има такъв народ".

"Кой е противникът на ИТН - ГЕРБ или "Изправи се БГ! Ние идваме!". "След поредната интрига от страна на ИТН парламентаризмът направо загреба дъното", заяви тя. "Кой с кого се среща в частно качество, особено двама адвокати, няма как да е предмет на обсъждане в парламентарната група. Смятам, че твърденията са абсурдни"

Коментари

Преобул се Илия .....

Учиндолскя нарцис се взе много на сериозно, библиотекарите бая адреналин са му наляли на завалията, но изборите наближават и се надявам Ганю да му удари един хубав шут на него и на цялата му сценаристка галантерия. Аман от чалга в България.

Чалгата не е толкова опасна!

По-опасни са НПО-шките Кире Лъжеца, Асен Крадеца и Денков!!! РРадев ежедневно нарушава конституцията, а тези тарикати ще загробят страната с милиарди! БКК е в ликвидация и синдика до седмици ще е продал Сопот, Авионамс, Кинтекс, ...... Чалгата само кряка и простее, а тази "харвардска" банда са крадци от класа!

Трябва да си кръгъл психопат

да подкрепяш Татянечка Дончева-Ванкова

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.