Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Днес дежурен прокурор от Софийска районна прокуратура ще повдигне обвинение на задържания за отправяне на заплаха за убийство срещу председателката на Народното събрание, съобщи БНТ.

Вчера лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов съобщи в Народното събрание, че има отправена заплаха към председателката Ива Митева. Той свърза това с приемането на Закона за НСО, но определи заплахата като "смешна".

Часове по-късно ГДБОП задържа Любомир Любомиров Яков. Той е признал за заплахата. Яков е роден през 1995 г., задържан е близо до гарата в Стара Загора в градинка, известна като сборише за наркомани, по информация на националната телевизия.

Прокуратурата ще иска мярка за неотклонение постоянен арест.

Лидерът на ИТН Слави Трифонов също свърза заплахата срещу Митева със Закона за НСО и обяви това за знак, че партията му не е част от статуквото, а е срещу ГЕРБ, ДПС и БСП.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.