Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не пропусна да отправи остри критики към президента Румен Радев и днес, в две живи включвания в социалната мрежа Фейсбук - както и към всички други партии.

Основната му критика бе към промените в Закона за НСО, приети от парламента.

"Това е моделът Радев - застой, хаос и разруха. Явно трябва да изпълните заръката на олигарсите да ни оставите лесни мишени. И на Патриарха да вземете охраната. Как не ви е жал за него поне бе? Единствено шайката на Радев ще бъде охранявана от народната любов - за 50 млн. лева охрана".

Нечувано е в Европа главен прокурор да няма охрана, защити Борисов и Иван Гешев.

"Застой и хаос. Това донесе Слави Трифонов, Тошко Йорданов, Радев и цял ден ме коментират. А бе какво ви пречи ГЕРБ, видя се, днес имате пълно мнозинство, направете правителство и управлявайте. Защо не правят правителство и защо не управляват, попита той. Защо ще харчи сто милиона и нещо пак за избори, това е един лот на магистрала, бе хора", каза още Борисов.

Според него Радев и Кацаров са отговорни и за провала на ваксинационната кампания - без тях сме можели да достигнем 70% имунизирани досега.

"Епидемии - изпуснати! Без ваксинационна програма, провалена лично от Радев и неговите антиваксери. И сега затварят бизнесите, затварят всичко и казва "мерки". Ама мерките са парите на данъкоплатците. Вместо юни, юли и август да се ваксинира всичко масово. И сутринта Кацаров вика "ами да се ваксинираме". Ма когато се обърне каруцата е това ваксиниране!", възмути се бившият премиер.

Както Клуб Z разкри, Стойчо Кацаров работи с бюджета за информационна кампания за ваксините, оставен му в наследство от здравния министър на ГЕРБ Костадин Ангелов - в размер на едва 10 532 лв.

Коментари

Какъв Борисов ви гони бе!

Погледнете се! Незаобиколимият фактор Бойкикев вече трети ден отсъства от КлубЗ. И да попитам знаещите дебарки, вярно ли е, че бай Буджак е врътнал кранчето на Ицето и потокът е насочен към Зелен Чорап и неговия проект "харварди". А бедните анал-изатори пренастройват опорките акордингли.

...

Много сте ми смешни с тези анализи. Христо Иванов като нищо ново не е казал два дни, няма да го пишем. Преди това не сме цитирали ББ 4 дни. А Кирил Петков има по седмица, в която не се е появявал като герой в дописка. Трябва много елементарно мислене, за да счита някой, че това има някаква връзка с политиката на изданието. И особен вид мозък, който да си мисли, че си правим труда да проверяваме колко сме писали за Иванов, ББ или харвардците.

Ха-ха-ха-ха!

Боко Тиквата днес пак е разковал изчегъртвачите. Троловете на ДеБе и Мунчо фатмака са се изгърбили от мъка.

Герберащината

Долу тролетата на Тулупа се развихрили и директивата е дадена, бой по ДБ, за ГЕРБ,БСП и ДПС врагът е само един Демократична България, единствената проевропейска партия. Това се вижда и в сегашния парламент….

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.