Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Служебният министър на икономиката Кирил Петков разказа съвсем различна версия за това кой при кого е отишъл и от кого е дошла инициативата за разговор той и колегата му Асен Василев евентуално да останат министри в редовно правителство на "Има такъв народ". Петков отговори на думите на Слави Трифонов пред БНТ от петък в кратко интервю за бТВ днес. 

В първото си тв интервю Трифонов заяви, че двамата министри отишли при ИТН, а не обратното, и били заявили, че искат да останат на постовете си.

"В кабинета ми дойде член на "Има такъв народ" и каза: "Много харесваме работата ви като министър. Много харесвам работата на Асен Василев. Мога ли да ви направя среща с Тошко Йорданов (председател на парламентарната група на ИТН), защото аз много бих се радвал да бъдете част от кабинета на ИТН". Беше направена втора среща, Тошко Йорданов дойде при нас в офиса на Асен Василев и каза: "Бих се радвал да продължите като министри. Ще ви направя среща със Слави Трифонов", разказа Петков. 

Според версията на икономическия министър е последвала въпросната среща с лидера на ИТН, организирана от заместника му. На нея шоуменът политик му казал: "Кириле, бих се радвал да си министър". Петков благодарил, но допълнил, че за него много важно е да се свърши работата. И уточнил, че с колегата си Василев не гонят постове.

 Кирил Петков не назова по име първият представител на ИТН, от когото е дошла поканата.

По-рано и президентът Румен Радев заяви, че знае от министрите си различна версия от тази на Слави Трифонов. 

 

 

Коментари

Четете за Кирето Лъжеца:

Четете: https://glasove.com/categories/na-fokus/news/kiril-petkov

Фори подлеца

Абе герберунгел досаден намери кой да ми препоръчваш за достоверна информация, че тия гласове са по големи измекяри от Нидялко Пикалото бе троляк кух.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.