Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новите мерки за безопасност в последната заповед на здравното министерство изискват всеки бизнес да направи избор - или ползва само 50% от капацитета си с клиенти, или проверява за ваксинационен сертификат, такъв за преболедуване или PCR тест.

Повечето собственици на заведения считат това за дискриминация. Днес обаче говорим със Здравко Пеев, управител на столичен бар, който смята да се стреми към 100% ваксинирани - екип и клиенти. Той е провел и анкета сред клиентите си, която е информирала това решение.

Чуйте новият 44-ти епизод на Z-Каст:

 

Можете да слушате Z-Каст в SpotifyGoogle PodcastsTuneInApple Podcasts.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.