Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В последните седмици политическото шоу в България достигна своя връх. "Има такъв народ" се провали с втори кабинет, след като предложи неизвестен никому мениджър за премиер и истеричен адвокат, обвинен в плагиатство за силов вицепремиер и вътрешен министър. А после започна очерняща кампания срещу своите потенциални съюзници в лицето на "Демократична България" и "Изправи се, БГ! Ние идваме!"

Но не това е истинският проблем на българските граждани, който поредният парламент с кратък живот може да реши. Вместо това депутатите трябва да обърнат внимание на много по-важна задача, от която зависи оцеляването на бизнеса, справянето с пандемията, и парите в джоба ни - актуализацията на националния бюджет.

Защо това трябва да е фокусът на депутатите в оставащото време на 46-ото Народно събрание ще научите в новия, 43-ти епизод на Z-Каст, от политическия репортер на Клуб Z Борислав Кръстев и икономическия репортер Йордан Бързаков.

Чуйте новия, 43-ти епизод на Z-Каст:

 

Можете да слушате Z-Каст в SpotifyGoogle PodcastsTuneInApple Podcasts.

Коментари

.....

Г-н Иванов и компания какво мислят по темата? Комай повече ги вълнуват постовете и облагите, нежели тегобите на плебса, който така и не ги оцени подобаващо.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.