Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Германия обмисля да разшири задължителните мерки за влизащи в страната, които да включват и завръщащите се от почивка в чужбина.

Министърът на здравеопазването Йенс Шпан настоява за задължителен тест за всички, влизащи в Германия. В момента такъв трябва да правят само неваксинираните и неболедували, пристигащи със самолет или от области с висок брой заразени. От вчера такива са Испания и Нидерландия.

В момента текат дискусии по предложението му. Министърката на правосъдието Кристине Ламбрехт се е обявила против идеята му, тъй като всеобхватното тестване според нея не се съотнася пропорционално към заплахата.

 

Коментари

Сакън! Не така!

Ваксиниран съм с валиден евросертификат за пътуване. И планирам септември две седмици в Германия! Какви са тези немски измишльотини! Правилата са ясни.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.