Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Антъни Иванов неочаквано отпадна още в сериите на най-силната си дисциплина - 200 метра бътерфлай, на Олимпийските игри в Токио. С учещия и състезаващ се в САЩ плувец бяха свързани надежди за добро представяне в "синия спорт". Той има осмо място на Световно и се беше прицелил в класиране на финал, което щеше да бъде огромен успех.

Иванов обаче не успя да достигне и до полуфинала. Той завърши шести в серията си с време 1:56,36 мин., което е доста под възможностите му и се нареди 20-и в крайното класиране.

Антъни коментира пред БНТ, че не може да си обясни провала. Допусна, че е възможно да се дължи на дългото пътуване от САЩ до Япония. Увери, че се чувства добре и отлично подготвен.

В Токио той ще участва и на 100 метра бътерфлай.

Диана Петкова също не успя да прогресира и за нея Олимпиадата приключи. Тя завърши последна в серията си на 200 м съчетано с 2:16,70 мин. Вчера Петкова отпадна и 100 м бруст. И нейната по-силна дисциплина бе днешната. 

От българите в плуването още не са стартирали Йосиф Миладинов и Калоян Лефтеров.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.