Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Най-новият iPhone 13 по всяка вероятност ще бъде представен в средата на септември, сочат доклади на аналитици, съобщи Digital Trends. 

Новият iPhone ще се произвежда в по-големи бройки от предишния модел и се очаква да доведе до още по-големи продажби.

Причината е проста - iPhone 12 беше първият с 5G и продажбите му бяха много добри, макар че Apple закъсня с вкарването на чипове за новото пето поколение мрежи. А традиционно феновете на компанията сменят смартфон на 2 години. Това означава, че сега се очаква вълна от собственици на iPhone 11, които ще минат към новия iPhone 13, за да имат достъп до все по-развитите 5G мрежи.

Отново по традиция новият модел няма да има особени визуални разлики със стария - компанията вече от години поддържа по два поредни модела с един и същи дизайн. Очакват се обаче сериозни хардуерни подобрения, начело с нов A15 Bionic процесор.

Първото е дисплеят - екраните със 120Hz честота на опресняване станаха вече стандарт сред топ смартфоните и Apple изостава, така че се очаква да поправи този недостатък в новия модел. Според слуховете се очаква и по-добра ултраширока камера, нов ъпдейт на автофокуса, който ще е само за Pro версиите, и евентуално версия на смартфона с 1 терабайт памет. При снимане на 4К клипове, това наистина е нужно на някои потребители, все повече от които ползват смартфона си за влогинг и дори снимане на филми.  

Коментари

....

Купувай, народе! Важно е да имаме ултраскъп телефон, щото това е тренди. Не на 2 години, а на 2 месеца ги сменяйте. Така се върти световната търговия и едни трупат милиарди, а други - измамно чувство за дигитално превъзходство и самочувствие.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.