Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Коалицията "Изправи се! Мутри вън" няма да подкрепи предложения от Слави Трифонов и "Има такъв народ" кабинет, стана ясно от участие на адв. Николай Хаджигенов пред БНР. 

„Отказваме да участваме във фейсбук република, в телевизионна република, в шоу република. Мерси. Това е нещо, срещу което се борим 12 години, няма да го допуснем отново. Това е решението на коалиционния съвет", заяви той.

Абсурдно е някой през фейсбук "да ми хвърля правителство", смята Хаджигенов, и оприличи подхода с "диктаторски", тип "Борисов".

"Очаквах да има политическо поумняване. Виждах някакви признаци. Явно съм сбъркал някъде. Трябва малко да пораснем и да излезем от това кафяво блато, в което сме се заврели всички.“

Той подчерта едно от предложенията, които харесал - изпращането на българи и северномакедонец в Космоса. Номинира и кандидат за мисията - "Иван Стоименов Гешев".

Пред Веселин Дремджиев по ТВ+ обаче даде и женското име на астронавтката, посочена от Трифонов:

"Очаквам Ирен Кръстева за шеф на тотото отново, но в краен случай ако не се приеме това - предлагам я като жена-космонавт".

Хаджигенов призна, че Трифонов и ИТН са обрали вота на протеста, но това "не ги прави протестни" и според него е некоректно да "ползват този вот така".

"Очевидно Слави иска да си гони идеята за мнозинство – да си направи собствен ГЕРБ и всички да носим зелени гащи, ако така е решил суверенът."

Вероятно вървим към предсрочни избори отново, освен ако ГЕРБ не реши да подкрепи ИТН, заключва той.

Коментари

То па

все едно някой та е поканил или помолил да подкрепиш кабинета на ИТН, навлек. Ти не са ли самопредложи за министър по ТВ-то или щом е за тебе може

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.