Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Гласуването е наша отговорност и възможност чрез политическите партии и коалиции да покажем нашите желания за конструирането на властта, за нейното отговорно, отчетно и прозрачно управление в интерес на България“.

Това заяви служебният премиер Стефан Янев, след като гласува. Той поздрави българите с изборния ден и призова за висока активност.

„От това зависят достойните старини на нашите родители. Зависи бъдещето на поколенията след нас, за да я има България - просперираща, цъфтяща и достойна", каза Янев.

Той благодари и на всички, ангажирани с изборния процес. По негови данни денят протича нормално в цялата страна, въпреки сигнали за проблеми с машините в някои секции. 

Янев изрази надежда в края на деня да има изборен резултат, който да отразява реалната електорална нагласа на всеки един български гражданин, както и че ако има опити за купуване на гласове, те ще бъдат пресечени от органите на реда. По думите му след вота трябва да бъде съставено правителство, защото "бъдещето на България зависи от предвидим и стабилен кабинет"

„Имаме нужда да се утвърди парламентаризмът в България. Имаме нужда от стабилно управление, което да се стреми към едно прозрачно и отчетно управление в интерес на страната“, каза Стефан Яне

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.