Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Рекордни горещини обхванаха Западна Канада и властите на три канадски провинции и две арктически територии издадоха предупреждения за опасно време, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Над 40 градуса по Целзий бяха регистрирани в Британска Колумбия през уикенда, по-специално в ски курорта Уислър. Литън, в Британска Колумбия, пък вече държи рекорда за най-висока температура (46,6 градуса от Целзий). Предишният рекордьор в тази насока бяха два града в провинция Саскачуан, които бяха регистрирали на 5 юли 1937 г. 45 градуса по Целзий.

Тревоги за опасно горещо време бяха издадени за провинция Британска Колумбия, за части на Саскачуан, за провинция Алберта, за територията Юкон и за Северозападните територии.

Климатолози казаха, че в някои части на Канада е по-топло, отколкото например в Дубай. А специалисти заговориха за "горещ купол", захлупил западните части на страната. В магазините свършиха климатиците и вентилаторите.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.