Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ГЕРБ тръгна по следите на още една съмнителна сделка с участието на партньора на Румен Спецов от с. Ялботина - Данаил Николов. Кандидат-депутатите Александър Иванов и Тома Биков днес бяха в с. Черни връх (община Вълчедръм, област Монтана), където се опитаха да открият Валери Георгиев Русинов, който заедно с Данаил Николов е купил фирма преди няколко месеца.

"Припомняме, че преди 5 години Данаил Николов е „убедил“ Румен Спецов да му продаде фирмата си "Гранекс Трейдър" ООД с оборот 6 млн. лв. за скромните 500 лв. Явно Николов и Русинов са актуални бизнес партньори, щом имат съвместна дейност“, каза кандидат-депутатът от 23-ти МИР Александър Иванов.

„Надявахме се днес да открием г-н Русинов, но и него, и партньора му Данаил Николов никой не ги е виждал скоро. И никой не знае къде са. От съседи дори научихме, че навремето бедността така е притиснала Русинов, че той изминавал огромни разстояния пеша – само и само да спеси от транспортни разходи. От всичко разбрано досега Русинов и Николов приличат на професионални длъжници, част от схеми за източване на ДДС“, посочи Биков.

По думите му само разкритията до този момент са достатъчно основание Румен Спецов да бъде освободен.

„Как може този човек да е началник на данъчната администрация? Как може такъв човек да проверява други хора при положение, че бизнес партньорите му са малоимотни фантоми, вероятно използвани за нечисти сделки?“, попита още той.

„В духа на широко прокламирания от служебния кабинет лозунг за прозрачност и почтеност ще продължим да търсим ортаците на Спецов, защото силно се съмняваме, че шефовете му Асен Василев и Румен Радев ще направят нещо по темата. Или може би са наясно с всички факти?“, завърши Александър Иванов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.