Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов ще се завърне днес в САЩ, съобщи ТАСС, позовавайки се на осведомен източник.

Според него дипломатът ще потегли днес за САЩ и в понеделник ще бъде на работното си място.

Двустранните отношения се изостриха след интервюто на президента Джо Байдън през март, в което той каза, че Москва трябва "да си плати" за намесата си в американските избори и нарече руския президент Владимир Путин "убиец".

В резултат Антонов бе повикан в Москва за консултации на 21 април, а посланикът на САЩ в Москва Джон Съливан се върна във Вашингтон на 22 април също за консултации, припомни ТАСС, цитирана от БТА.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.