Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Интересно за кого агитира правителството. След като е непартийно и след като многократно сме обявили, че работим за хората."

Така служебният премиер Стефан Янев отхвърли обвиненията, дошли от ГЕРБ, че служебният кабинет прави предизборна агитация, при това безплатна. Бившите управляващи обявиха и че ще се обърнат към ЦИК по този въпрос. 

Според премиера подобни неща били нормални в предизборна кампания. 

Янев загатна, че в следващите дни ще има „интересни развития”. Това стана в родното му село Поповица, където той беше на среща с Националното сдружение на кметовете на кметства, съобщи "Дарикнюз".

Квалификациите за новите назначения в администрацията трябва да бъдат направени едва след като се види тяхната дейност, каза той пред журналисти.

За проверката срещу шефа на Националната приходна агенция (НАП) Румен Стрезов той повтори вече познатата теза, че все още няма резултати.

Янев съобщи, че вече са осигурени 9600 машини за парламентарния вот на 11 юли, а до края на следващата седмица се очаква да бъдат осигурени още 1500 машини.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.