Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Всеки, който влиза в политическа кампания трябва да помисли за бъдещето на страната. Призоваваме всички политически партии – нека спрем с тази омраза,  противопоставяне и разделение в обществото. В един политически дебат трябва да има управленски решения и ние от Републиканци за България предлагаме точно това.

Това коментира при посещението си в Преображенския манастир край старата столица водачът на великотърновската листа на Републиканци за България и председател на партията Цветан Цветанов. 

В светата обител Цветанов и кандидатите от листата с номер 21 запалиха свещички за здраве и благополучие на всички българи, за единение и просперитет на българския народ. От уникалния манастир, символ на българщината и неизменна част от облика на региона, великотърновските кандидати за народни представители от Републиканци за България дадоха символичен старт на предизборната си кампания за IV МИР – Велико Търново. 

Преображенският манастир, в който са запазени оригинални стенописи от Захари Зограф и се намира забележителното му Колело на живота, ежедневно се посещава от миряни и туристи. 

До неотдавна трудно проходим, пътят до манастира сега е в отлично състояние, след като бе ремонтиран през 2017 година, с активността на Цветан Цветанов като великотърновски народен представител. 

Обновената 2.5-километровата отсечка е единственият път, водещ до обителта, която е и атрактивна туристическа дестинация. Трасето до Преображенския манастир е било прокарано през 1935 година, а единственият ремонт, правен преди пълната му реконструкция, било полагането на тънък слой асфалт през 70-те години. 

От Преображенския манастир край Велико Търново, Републиканци за България пожелаха успех на всички участници в изборите, които са градивни и ръководени от интересите на общността.  С добронамереност, оптимизъм и отговорност, кандидатите с номер 21 се впускат в надпреварата.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.