Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Пламен Узунов - съветник на президента Румен Радев, прибира плик с неизвестно съдържание, донесен от бившия митничарски шеф с лоша слава Петко Петков. 

Това се вижда от видеозаписи на охранителни камери, заснели срещата между двамата в столично заведение. Клиповете са публикувани от "Афера" и разпространени от други медии.

Срещата на Узунов и Петков се е провела на 19 май - 8 дни след сформирането на служебното правителство, твърди "Афера".  На 14 май пък тогавашният шеф на агенция "Митници" Георги Костов е сменен с Павел Тонев. Новият шеф има 20-годишен опит в митниците, в това число и като директор - на регионално и на национално ниво. Той е начело на агенция "Митници" при кабинета "Орешарски". На 19 май пък за заместник-шефовете на службата са назначени Лъчезар Кръстев, Павел Геренски и Румен Данев. Докато медиите съобщават за рокадата, се е състояла и срещата между съветника на президента и бившия шеф на Районната митническа дирекция в София.

По време на разговора Узунов взима телефоните на двамата и ги премества на отделен шкаф. За какво точно си говорят - няма как да знаем. Но ясно се вижда как в края на срещата съветникът на президента взима плик, с който по-рано Петков е влязъл под ръка в заведението, и се насочва към изхода.

Пред 24 часа бившият митничар съобщил, че в плика е имало "личен подарък" за Узунов, с когото били "приятели отдавна". Петков припомнил също, че от 10 години се занимава със съвсем различна работа.

От президентството отвърнали, че не коментират "манипулации".

Коментари

Калин

Рундьо Фърчилото защо мълчи ! Смиловци, Бойкикевци, Радановци, дайте им трибуна в клуб Z да пишат за Пламен Узунов ! Или няма да обелят зъб..

Калин

Рундьо Фърчилото защо мълчи ! Смиловци, Бойкикевци, Радановци, дайте им трибуна в клуб Z да пишат за Пламен Узунов ! Или няма да обелят зъб..

Кауинчо

Мама стига си се пенявил, ами бегай да забършеш на Бацко кюлчетата….

Е, какви СРС-та са това бе!

Камерата от кръчмата - "СРС"? Аре, измийте си краката и си лягайте.

Поклон!

поклон на редакцията, ме публикува тези факти. Тук няма "усещане" какво става, а кадри и конспиративно общуване с бележки!

Не се разбира

Голяма афера ли трябва да виждам? На специалното разузнавателно средство, т.н. камера на ресторант, се вижда как човек - държавен служител 10 години по-рано - предава торбичка. Узунов да не би да е под карантина и да я е нарушил: не е ясно в какво е аферата?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.