Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Голямо количество хероин е заловено при спецоперация на ГДБОП. За това се похвали в своя личен профил в туитър главният прокурор Иван Гешев.

Там той посочва, че акцията е съвместна с международни партньори на страната ни и е под надзора на Специализираната прокуратура. Специално Гешев е добавил в своя туит и американското знаме. 

Различни публикации в медиите посочват количество между 600 и 700 кг. Наркотикът е намерен е в склад в Сливен.

Говорителят на главния прокурор Сийка Милева съобщи, че откритият в Сливен хероин е бил импрегниран в мрамор. Има и задържани чужди граждани. 

"Това е, което мога да кажа към момента. Повече информация ще бъде дадена след разрешение от наблюдаващите прокурори", каза тя.

По-късно през деня главният прокурор бе заснет и с пловдивския продавач на чорапи Митко - за който преди седмица местните се застъпиха след нападение от ресторантьор срещу него в кв. "Капана". Кадърът избухна в социалните мрежи, като масово потребителите го определят за "грозен популизъм".


Съобщението на Иван Гешев в туитър идва в момент, в който стотици граждани поискаха неговата оставка, а служебния кабинет обяви, че прокуратурата се меси в работата на изпълнителната власт. 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.