Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министерството на образованието публикува отговорите на матурата по български език и литература, на която се явиха над 49 000 ученици днес.

Изпитът бе проведен при строги мерки срещу COVID-19 - по 10 ученици в стая, с маски, редовна дезинфекция. Двама ученици под карантина се явяват при специални условия, а още двама с позитивен тест за коронавирус им се наложи да пропуснат изпита.

Зрелостниците писаха отново есе по Йордан Йовков - той досега се е падал 6 пъти на матурата. Този път темата бе по разказа "Песента на колелетата".

По-рано през деня отговорите на матурите са били предлагани в социалните мрежи - срещу 50 лв, но в биткойни, установи екип на БНТ. Те закупили и получили отговоритe - засега не са съобщили дали са верните.

Ето и отговорите на матурата, вече безплатно:

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.