Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Намерили са Владо. Дано се оправи.

Малък детайл - 4 часа планинските спасители са го сваляли на ръце до Бърза помощ. 4 часа. Които може да се окажат фатални. Защото няма медицински хеликоптер. Единствената държава в ЕС, която няма медицински хеликоптер. Писна ми да пиша и говоря по темата.

Има пари за изкуствен остров до Варна, на който вероятно ще изникне нова Подпорна стена, но няма за Бърза помощ и медицински хеликоптери. Това е всичко, което трябва да знаете за приоритетите на отиващия си режим.

Само за затвърждение ще припомня. Нормално държавно управление не е, когато:

- еднолично се изпращат правителствени превозни средства;
- еднолично се поема грижа за един или друг човек;
- здравето, животът и спасението на отделен човек зависи от познанството му с Вожда;
- министри и други висши политици отиват на мястото на проблема да се снимат;
- едноличните моментни решения са практика.

Нормалното държавно управление е, когато се създадат условия, процедури, звена, механизми и всичко друго, за да може системата да работи по алгоритъм за всеки пострадал човек, без да има нужда от намеса на висши политици.

Стискам палци за Владо.

Коментарът е от фейсбук. Заглавието е на Клуб Z.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.