Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Един от най-добре продаващите се писатели на света - Дан Браун - намери нов начин да припечели допълнително от вече издадена книга. Мистър Браун пусна илюстрована версия на романа си "Инферно" ("Ад"), за което съобщи в официалния си сайт.

Досега по света са продадени над 200 милиона екземпляра от "Инферно", издадена през 2013 г. Сега историческото криминале, чиито забавни идеи са приемливи, но стилът е на ниво "Винету", излиза на пазара отново, но вече със 150 цветни илюстрации - за да няма нужда читателят да си представя сам къде и покрай какво се развива действието. "Новата" книга вече се продава в онлайн магазина Amazon за 28 долара. В книгата има препечатки на "Картата на Ада" от Сандро Ботичели, фотографии на флорентинската катедрала и галерията Уфици, на венецианската църква "Сан Марко" и много други места и произведения, упоменати в книгата.

За който не е чел: действието на "Инферно" се развива във Флоренция и Венеция, както и в Истанбул в течение на два дни. Умният и красив американски професор Робърт Лангдън търси вируса на нова чума, скрит от злия гений - биолога Бертран Зобрист, който е решил да спре веднъж завинаги пренаселването на планетата. Ако болестта се разпространи, населението на Земята ще се съкрати значително, което, според подлия биолог, ще доведе до нов Ренесанс. Ключ към загадката е скрит в поемата "Ад" на Данте Алигиери и в "Карта на Ада" от Ботичели. 

Ключови думи

Коментари

Развеселен

данчо браун има много да се труди, за да стигне стила на винету, което си е класика за юноши. Отделен е въпроса, че не знам да има хора, станали премиери заради книгата му :P

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.