Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В момента не може да се направи стабилно правителство, защото нямаме необходимия брой депутати. Това обясни в изказване в профила си във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

По-рано днес той заяви, че световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова като кандидат-премиер ще вземе мандата на ИТН и веднага ще го върне.

"Не може да се създаде правителство в тази ситуация, така е разпоредил суверенът. Не може да има правителство. Като няма стабилно правителство, не може да има стабилно управление. Като няма такова, това е все едно някой, който кара една кола, да зависи от някакви хора, които стоят отстрани – катастрофата е неизбежна", обясни той.

Ние не можем да си позволим да бъдем зависими, особено от доказано компрометирани политически субекти, каза още лидерът на ИТН.

"Тези решения, които те твърдят, че ще подкрепят... ние нямаме представа те точно какво ще подкрепят и какво не."

За обвинението на премиера в оставка, че е "политически страхливец", Трифонов заяви:

"Това са квалификации. Човек, който няма доводи, няма какво да му отговарям."

Просто нямаме необходимия брой депутати

Ако ИТН не е участвала в тези избори, ГЕРБ и "някакви техни патерици" щяха още да управляват, изтъкна Трифонов, БСП да са опозиция, а ДПС "щеше да има своите функции". А сега "цялата система се променя".

"Явно няма да се промени от първия път. Какво като има избори? Това е логичният път на демокрацията"

Карантината му за COVID-19 е изтекла вчера, обясни още Трифонов. Сега е в болнични, "COVID-19 ме удари в кръста", обясни той.

Коментари

....

Някой знае ли как се финансира телевизия "7/8" от началото на създаването си до момента?

Верния списовател

Драги ти знаеш ли поне една медия в България как се финансира? Примерно Нидялко Пикалото прибира по 20 милиона на година по европрограми и правителствени поръчки, нещо подобно са телевизиите, плюс наредени реклами от прокси фирми близки до властта. Реално 95% от медиите в България се контролират от Тулупа и Свинята...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.