Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Ако бяхме в Крумова България, за тая лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона."

Два дни преди да положи клетва като депутат, водачът на листа на "Има такъв народ" Тошко Йорданов заплаши журналист в ефира на партийната телевизия 7/8. Заради лапсус - "момчето с микрофона" от Нова Телевизия обърка "Има такъв народ" с "Изправи се! Мутри вън" в обедната емисия.

Както винаги, когато е отправена от страхливец, заплахата е индиректна, но пък кървава - намеква за рязане на ръце, с което е известен средновековният български владетел. 

Може би Тошко Йорданов трябва да си спомни, че друга част от реформите на Крум е бил принципът закона да важи за всички. И ако трябва да се отсече част от тялото на репортера на Нова тв, то Слави Трифонов и самият Тошко... активно лъгаха преди няколко години българските граждани от национален ефир, че мажоритарното гласуване ще доведе до повече представителност. Азбучна истина е, че то винаги води до по-малко.

Може би на Тошко Йорданов му се хареса властта, още преди да каже утре "Заклех се". Дори и нервното очакване на всички дали ИТН ще прави правителство, е достатъчно да храни егото на скрития допреди няколко години зад камерата сценарист.

А може би просто възприема практиката на тези, срещу които уж се бори - да презират журналистите и да ги завират в килера на Партийния дом. Но дори Борисов с неговите  "мисирки" никога не е казвал, че те трябва да бъдат опечени.

Йорданов по-скоро взима пример от другаде - "златните пръсти" на отминалото политическо десетилетие Волен Сидеров и Валери Симеонов, и двамата известни с хобито си да заплашват журналисти, баби на границата и просто обикновени граждани. Ако продължи с този подход, "Има такъв народ" бързо може да се окаже при тях, на бунището за употребени "патриоти".

Коментари

i l's picture
i l
ivanll

...

От приятелите ми, които гледат телевизия, чух доста ъпсурдни тези, които са чули по телевизията. Това не е от сега, не е и от скоро. Заплаха не видях, но е факт че в България в момента можеш да говориш всякакви лъжи по телевизията без никакви последствия.
 's picture

zazabg

мисирки

Мисирките случайно да са казвали, че ББ ще прави коалиция с БСП и ДПС?!?! Иначе Тошко си говори много грубо.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.