„Няма работа, децата ни бягат, не искаме повече ГЕРБ да управлява, затова разчитаме на вас“, коментираха жителите на Полски Тръмбеш. 

„Преизчислете пенсиите и мислете за младите“, се обърнаха към кандидатите на „Републиканци за България“ и пожелаха успех на цялата листа във Великотърновския район. 

„Помним колко сте помагал на Свищов, но трябва да не спирате да работите, защото в Северна България е тежко“, казаха селскостопански производители, продаващи продукцията си на пазара. 

Късата верига на доставки и приоритетна подкрепа за семейните стопанства са застъпени в управленската програма на партията, които хората откроиха при неформални разговори. 

Дребни търговци не скриха големите си очаквания от заложеното разширяване на обхвата на патентния данък, което ще облекчи бизнеса от счетоводни и административни разходи и ангажименти.

Заедно с водача на листата Цветан Цветанов бяха и кандидати от листата - експортният директор на Захарни заводи Борислав Ангелов, ветеринарният лекар Красимир Кирилов и предприемачът от Полски Тръмбеш Мартин Димитров. 

Повече информация на сайта на „Републиканци за България“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!