Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

С дългоочаквана среща с жителите на родния му град Велинград и неговите роднини Васил Божков завърши обиколката на „Българско лято“ из България. 

На площада бе осъществена видеовръзка с него, през която той успя да се види с най-близките и да поговори със съгражданите си за проблемите и решенията на местни и общонационални проблеми. Най-емоционалният момент е събирането на едно семейство и разговорите на Божков със сестра му, леля му, племенника му и с приятели и познати.

„Как сте, здрави ли сте“, пита той и изпраща поздрави, а получава пожелания за успех и да се връща по-бързо.

Съгражданите му споделят проблеми, като най-често се засяга заявено инвестиционно намерение за добив на волфрам. Притесненията им са, че той ще бъде пагубен за местната природа. Божков обаче е категоричен:

„В нашата програма екологията е на първо място. Концесиите ще бъдат преразгледани и които вредят на природата, ще бъдат спрени“.

Той отбеляза, че прекратяванията на договори трябва да бъде юридически издържано.

Освен събралите се велинградчани за срещата бяха дошли хора на най-различни възрасти от Пазарджик, Панагюрище и други места.

Председателят на „Българско лято" Борил Соколов, който е и водач на листа в София, също се запозна с проблемите в региона. Бяха обсъдени опазването на природата, концесията, готвената продажба на един от символите на Велинград – комплекса около езерото „Клептуза".

А към всички хора в България Васил Божков се обърна с призив да не ги е страх и припомни, че вотът е таен и никой не знае кой за кого е гласувал. И призова:

Напред, до победа с №14!

Видео от срещата можете да видите ТУК.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.