Бойко Борисов се готви да управлява още 14 години, разкрива председателят на „Българско лято" Борил Соколов. Той е водач на листа в 24-ти МИР в София и втори след  Васил Божков в 23-ти избирателен район. В страницата на партията вчера бе пуснато любопитно видео, записано на фона на първоаприлските сирени. 

„Днес вият сирените. Този път не ни напомнят за подвига на Христо Ботев и героите загинали за България. Не, днес е денят на лъжата и острият звук ни припомня много думи на премиера“, започва Соколов.

След това се появяват факсимилета от медии с цитати на Борисов през годините.

„Гарантирам, че до година и половина България ще стане уважавана в Брюксел и изобщо в Европа страна. Мисля, че за този период ще успея да измъкна държавата от блатото, но за целта е нужно да работим много усилено през това време“, изрича Борисов през март 2010 година. Следват още медийни факсимилета с различни обещания на премиера.

Припомнена е и една негова изява отпреди, в предаването „На 4 очи". Тогава Борисов в прав текст заявява, че „до 2035 година отговарям аз, след 2035 да му мислят следващите". 

В онзи далечен светъл ден Борисов каза и още нещо - „Аз ще правя ред, сигурност, инфраструктура и най-добрата пенсионна реформа“. Видяхме ги...“, коментира премиерските обещания председателят на „Българско лято".

Той отчита и че ако Бойко Борисов остане в премиерското кресло още към 70 дни, той ще стане най-дълго седелият в него.

„Сирените, които ни напомнят за разрухата на България, спряха и сега може само да помълчим. Но в неделя можем да променим нещата. Бъдете умни с №14 в бюлетината. Бъдете смели!“, завършва Борил Соколов.

Цялото видео вижте във фейсбук:

И в Инстаграм.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!