Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев бяха на посещение в градовете Плевен, Искър и Червен бряг.

Обиколката в областта започна в Плевен, от където Цветанов и Вълнев проведоха работна среща с кандидатите за народни представители от 15 - ти МИР.

Водачът на листата, Владислав Николов ги запозна с обстановката в областта, след което се разходиха из града.

Плевенчани бяха приятно изненадани от срещата им с бизнесмена Павел Вълнев и Цветан Цветанов, които лично потърсиха подкрепата им за изборите на 4 април с бюлетина 21.

Цветанов и Вълнев, заедно с кандидатите за народни представители посетиха и град Искър, където на площада ги очакваше тълпа от хора.

Всички бяха приети изключително радушно и дадоха знак, че българите са готови за промяна на статуквото, именно с Републиканци за България.

В края на деня беше проведена среща и в Червен бряг.

Симпатизанти и членове на партията очакваха с нетърпение срещата си с Цветан Цветанов и Павел Вълнев.

"За мен е голямо удоволствие да бъда днес тук. Всички знаем, че властта използва всякакви методи за сплашване и манипулиране на вота. Такъв пример е и със запаления автомобил на нашия кандидат за народен представител Христо Гешов. За това днес сме тук, да изкажем подкрепа и да покажем, че нас не ни е страх и че 4 април ще донесе тази така дълго чакана промяна ", каза Цветанов.

Павел Вълнев подкрепи казаното от председателя на Републиканци за България, като допълни, че е напълно сигурен, в успеха на партията на 4 април, защото навсякъде вижда млади и амбициозни хора!

Всички се разходиха по улиците на Червен бряг, а Христо Гешов им показа и компрометирания червенобрежки пазар, местно читалище и др… Редица граждани бяха приятно изненадани да се видят с Павел Вълнев и Цветан Цветанов по улиците в града.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Аве

Всички знаем, че властта използва всякакви методи за сплашване и манипулиране на вота.Затова моля ви не го допускайте...С вас сме

Алое

Цяла България хората имат нужда да бъдат изслушани и да получат подкрепа както правите вие затова на 4-ти ще имате висока подкрепа !

Номер 21

Промянта идва с номер 21 знаем че вие можете да оправите това което Борисов съсипа

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.