Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Велико Търново е един от най-потърпевшите райони, тъй като разчита много на туризма, пострадал най-сериозно в COVID кризата. Някои сектори понасят изключително тежко удара от глобалната пандемия. Това, което предвиждаме като мярка за подпомагане, спрямо тези сектори – като ресторантьори, туроператори, хотелиери, превозвачи и т.н., е да бъде приложена едногодишна данъчна ваканция. Това означава време, в което тези хора ще могат да си стъпят на краката“.

Това коментира лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов на среща със съдържатели на заведения от Велико Търново и Горна Оряховица.

По думите му, наред с това Българската банка за развитие трябва да подпомогне потърпевшите сектори, да бъде гарант за краткосрочни кредити, за да могат бизнесите да възстановят нормалната си работа.

„За всички нас е полезно вие да бъдете в управлението“, категорична бе съдържателка на малък обект в Горна Оряховица.

„Ние бяхме първите, които представихме управленска програма, детайлно разписани в повече от 21 сектора. Това, което виждаме е, че в средата на предизборната кампания, опонентите ни започнаха да представят същите  приоритети в секторите политики“, каза председателят на партията.

Заедно с Цветанов, в срещата участваха и кандидатите от листата на „Републиканци за България“ финансистът Стефан Дойкин, експортният директор на захарния завод Борислав Ангелов, предприемачът Фикред Ферадов, юристът Андрей Маринов и ИТ експертите Николай Драков и Иван Станев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.