Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Унищожително интервю" - така кореспондентът на Би Би Си за кралското семейство нарече двучасовия разговор на Опра Уинфри с британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Имат ли прецедент вътрешните раздори в династията Уиндзор? Колко основателни и вредни са обвиненията на Меган Маркъл в расизъм?

И възможно ли е в ерата на социалните мрежи заплахата от „ексклузивно интервю“ да се превърне в лост за тормоз и де факто подчиняване на кралско семейство на волята на някои от по-изолираните му членове?

На тези и много други въпроси отговоря политологът Явор Сидеров в 23-ия епизод на "Z-Каст".

 

Можете да слушате Z-Каст в Spotify, Google Podcasts, TuneIn, Apple Podcasts.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.