Меган Маркъл не е можела да разполага с паспорт, шофьорска книжка или ключове, докато е била във Великобритания като част от кралското семейство.

Това е едно от шокиращите признания, които направи херцогинята на Съсекс по време на интервюто, което даде със съпруга си принц Хари на Опра Уинфри. 

Чувствала се в капан, обясни още тя.

"В момента, в който станах част от това семейство, беше последният път - докато не дойдохме тук, когато видях паспорта си, шофьорската си книжка и ключовете си", сподели Меган пред тв водещата.

Тя добави, че била стигнала до момента, в който повече не ѝ се живее. Меган се борела с непрестанното напрежение и натиска, на който била подложена.

Тя имала самоубийствени мисли. Високопоставените служители от дворцовия персонал обаче ѝ отказали помощ.

Когато Уинфри я пита дали е мислела да влезе в болница или да потърси някакъв вид помощ за психичното си здраве, Маркъл отговари: "Не, точно за това молех".

"Но не можеш просто да го направиш. Не можеш да извикаш Uber за двореца. Не може просто да отидеш там", обясни Меган.

Херцогинята добави, че един от хората, към които се е обърнала за помощ, била майката на един от най-добрите приятели на съпруга ѝ, една от най-близките приятелки на Даяна.

"Кой друг би могъл да разбере какво всъщност ти е отвътре?"

Едно от най-обсъжданите признания на Маркъл по времето на интервюто беше как Хари ѝ споделил, че член на кралската фамилия обсъждал какъв ще е цветът на кожата на бъдещето дете на двойката.

Интервюто, което е гледано от милиони по цял свят, се превърна в една от най-обсъжданите теми като от опозицията във Великобритания се чуха настоявания Бъкингамският дворец да проведе разследване относно думите на Меган за расизъм.

Престолонаследникът и баща на Хари принц Чарлз днес имаше публична изява, но подмина без коментар въпрос за интервюто. Въпреки множеството призиви в публичното пространство, че трябва да има реакция от двореца, засега оттам пазят пълно мълчание.