Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Многомилионната корпорация Metallica влезе в поредна - най-вероятно икономически обоснована колаборация, като пусна линия сноуборд дъски. И не само.

Този път сътрудничеството е с популярния производител Burton, а продуктите са брандирани с логото и черепчето, характерно за някогашните траш метъл бунтари. 

Цялата линия включва още раници, якета, чанти, автомати и дори шапки. Може да бъде видяна тук

Бордовете струват по $599.99, но на заглавната страница пише, че са изчерпани.  Все пак излиза, че от България може да си купите срещу 600 евро.

Още през 2016 г. Клуб Z ви разказа за някои гигантски "странични" финансови удари на големите роквеличия. Като еталон за успех е бирата на Iron Maiden - Trooper, която е факт от 2013 г. и нареди групата сред най-успешните брандове в британската икономика изобщо.

Царе на всевъзможния кич пък от десетилетия са в Kiss. В тази група, независимо какво си мислим - доста прилично припечелват буквано от всякакви играчки и "джаджи".

За слушалките и другите продукти на Д-р Дре изобщо няма смисъл да споменаваме. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.