Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Британските хеви метъл легенди Iron Maiden и техният партньор - Robinsons Brewery обявиха, че ще пуснат още 2 вида бира Trooper (кръстена на един от най-големите хитове на бандата, б.р.).

Това е собствената марка пиво на групата.

Новите модели са Fear of The Dark - английски стаут с 4,5 % алкохолно съдържание и Trooper IPA (indian pale ale) с 4,3 % алкохолно съдържание. В момента двете нови бири могат да бъдат поръчани предварително от сайта на пивоварната и "Амазон".

Пивоварната Robinsons - неизменен "партньор по чашка" на Брус Дикинсън и компания.

Скоро ще бъдат пуснати и на пазара.

Това са съответно седмият и осмият вид бира Trooper. 

Те са създадени отново от фронтмена на бандата Брус Дикинсън и главния пивовр на Робинсънс Мартин Уийкс, съобщава Werock.bg.

От първата поява на бирата на Maiden през 2013 г. досега от всички видове са продадени над 15 млн. л по целия свят.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.